sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Cel mai tare sfat de la cea mai tare persoana

Cineva mi-a zis candva, probabil beti fiind ca persoanele foarte geloase tind sa insele cel mai mult...poate e adevarat, poate imi bag pula in gura lui, poate chestia asta ma freaca mental, poate fraza aia mi-a schimbat perceptia despre viata pentru totdeauna. poate nu o sa mai fiu asa gelos sau poate nu o sa mai am relatii din cauza asta, poate sa ma schimbe in bine sau poate sa ma distruga.
cred ca de fapt m-a schimbat in rau, mi-a construit asa un zid facut din temeri si frici si mii de ganduri care s-au trezit dupa ani si nu mi-a lasat un tunel de evadare, nu mi-a lasat un geam deschis sau poate ca exista dar e incuiat pe dinafara si nu are cine sa-l deschida iar pe geam ziua sau noaptea cand stau si ma uit cum ploua scrie "persoanele geloase tind sa insele cel mai mult".
E foarte infricosator, e foarte derutant, e foarte urat ca in cele mai frumoase momente din ploaie..atunci cand fulgera, ah, fulgerele, cele mai minunate, parca iti lumineaza viata pt cateva secunde...dar sa le lasam acum, sa vezi "persoanele..." si te face sa te simti mic, degeaba, al nimanui, neimportant..."oricum o sa inseli sau o sa fii inselat"
Mesajul ala, ah da... inca ma bantuie, inca ma doare, inca nu ma lasa sa ma zbor, de fapt nu e un "inca"..acum a inceput si totul se revarsa peste mine.
Cred de acolo am inceput sa fiu posesiv si foarte orgolios, de acolo orice devine o suspiciune si nu mai cred nimic. traiesc cu o frica profunda care nu poate fi oprita sau macar acoperita sau sa o dau uitarii macar pt 2 minute.
Vreau sa-mi sterg memoria...toata!
hurtpeoplehurtpeople
Cred ca m-am trezit dintr-un profund somn frumos la o realitate urata care ma ravaseste.
E prea dura.
Si nu mai pot adormi la loc dar totusi mi-e somn...
Somnul e pentru cei slabi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Somnul te poarta intr-o ebrietate a subconstientului... te scapa de temeri sau din contra in unele momente porneste o rascoala asupra-ti minti